Waar vind ik mijn factuur?

Facturen ontvang je van ons per email. Bij vragen over facturen kun je contact met ons opnemen. In je Contentkalender account vind je een overzicht van je huidige abonnement en van al je facturen.

Overzicht van je huidige abonnement

• Log in bij de Contentkalender en klik op het tandwiel links onderaan en selecteer 'organisatiegegevens'.
  • Klik bovenaan op 'Abonnement'.
  • Hier vind je een overzicht van je account, de optie voor automatisch verlengen en het upgraden van je account. Ook vind je op deze pagina een overzicht van je facturen. Zo heb je alles op één plek.

Heb je vragen over je factuur?

Neem dan contact met ons op via info@contentkalender.nl