Losse taak toevoegen

We kunnen allemaal wel eens een extra geheugensteuntje gebruiken. Voeg daarom ook losse taken toe in de Contentkalender. Deze zijn niet gekoppeld aan een communicatie, maar verschijnen wel in de takenlijst. Zo vergeet je bijvoorbeeld niet die ene collega nog een mailtje te sturen.

Losse taak toevoegen

Ga in de linkerbalk naar 'Taken'. Je kan taken in een lijst- of kalenderweergave bekijken. Voeg losse taken toe door rechtsboven op de groene 'Toevoegen'-knop te klikken. In de kalender voeg je ook taken toe door op een datumveld te klikken.

Geef je taak een duidelijke titel en eventueel een omschrijving. Wij adviseren om altijd een werkwoord te gebruiken in je titel, dan is voor iedereen duidelijk wat de bedoeling is. Bijvoorbeeld: "eerste versie schrijven", "feedback geven" of "live plaatsen".

Je kan ook een verantwoordelijke toewijzen. Voeg de taak toe als een herinnering voor jezelf? Geen probleem, je eigen naam is standaard ingevuld. Wil je de taak aan een collega toewijzen? Vul dan zijn of haar naam in bij verantwoordelijke. Ben je klaar met invullen? Klik op 'Aanmaken'.