Een strategisch element verwijderen of archiveren?

Wil je een mediakanaal, contenttype, doelgroep, doelstelling of label verwijderen/archiveren? Ga in de linkerbalk naar het vlaggetje om je contentstrategie aan te passen.

Elementen archiveren

• Ga in de linkerbalk naar het vlaggetje. Daar vind je je contentstrategie.
  • Kies het juiste elementen, bijvoorbeeld 'Labels'. Je ziet nu een lijst van al je labels.
  • Archiveer labels die je niet meer wilt zien.

Op dit moment staat het label doorgestreept in de lijst. Het label is niet meer zichtbaar in je kalender of het filter. Heb je per ongeluk het verkeerde label gearchiveerd? Geen nood. Je kunt alle elementen ook weer actief maken.

Elementen tonen

• Ga in de linkerbalk naar het vlaggetje. Daar vind je je contentstrategie.
  • Kies het juiste element en zoek in de lijst.
  • Klik op 'Maak actief' naast het element dat je weer zichtbaar wilt maken.

Elementen verwijderen

Wil je je strategische element definitief verwijderen? Dat doe je ook in je contentstrategie.

• Selecteer het element dat je wilt verwijderen in de lijst.
  • Klik rechtsboven op 'Verwijderen'.
  • Bevestig je keuze.