Hoe verwijder ik een project?

Wil je het project alleen niet meer zien in je huidige kalenderoverzicht, of wil je het project definitief verwijderen uit je kalender?

Uit je kalenderoverzicht - archiveren

• Ga in de linkerbalk naar het vlaggetje. Daar vind je je contentstrategie.
  • Archiveer projecten die je uit je overzicht wilt halen.

Vanaf dit moment staat het project onderaan bij verborgen projecten. Het project en de bijbehorende communicaties zijn niet meer zichtbaar in je kalender. Heb je per ongeluk het verkeerde project verborgen? Geen nood. Je kunt projecten ook weer zichtbaar maken.

Projecten tonen

• Ga in de linkerbalk naar het vlaggetje. Daar vind je je contentstrategie.
  • Kies 'Projecten' en scroll naar beneden in de lijst.
  • Klik op 'Maak actief' naast het project dat je weer zichtbaar wilt maken.

Definitief verwijderen

Wil je je project definitief verwijderen? Dat doe je ook in je contentstrategie.

• Selecteer het project dat je wilt verwijderen.
  • Klik rechtsboven op 'Verwijderen'.
  • Bevestig je keuze.