Hoe werken verschillende kalenders?

In een Corporate-account voeg je eenvoudig een extra kalender toe. Verschillende kalenders gebruik je om projecten van elkaar te scheiden. Hoe je dat doet leggen we je graag uit.

Kalender toevoegen

• Log in bij de Contentkalender en klik links onderin op het tandwiel.
  • Klik op Kalenders.
  • Klik op 'toevoegen' en geef je nieuwe kalender een naam.
  • Wijs de juiste collega's toe aan je nieuwe kalender.

Wisselen van kalender

Wil je één of meerdere kalenders bekijken? Dat bepaal je in het filter. Selecteer onder 'kalenders' de kalenders die je wilt bekijken.
Let op: je kan alleen kalenders kiezen waar je toegang tot hebt.

Eén project, meerdere kalenders

Werk je met meerdere kalenders? Maar heb je projecten waar meerdere kalenders aan samenwerken? In plaats van één, kies je dan meerdere kalenders per project.

Stap 1: Klik op het vlaggetje in de linkerbalk. Zo kom je bij je contentstrategie. Kies dan voor 'Projecten'.

Stap 2: Maak een project aan of bewerk een bestaand project.

Stap 3: Selecteer onder het veld 'kalenders' de juiste kalenders.

Stap 4: Klik op 'Opslaan'

Meerdere kalenders koppelen aan één project