Hoe verantwoord ik mijn planning naar de rest van de organisatie?

Deel een link naar je kalender, een schermafdruk van het dashboard of draai een Excel-export uit.

Krijg jij wel eens de vraag hoe vaak je dit jaar Facebook hebt gebruikt, of hoeveel video's je team dit jaar heeft geproduceerd? En wat is daarop je antwoord?

Dashboard

Daar hoef je nu niet meer lang over na te denken. In ons dashboard draai je makkelijk rapporten uit. Jij kiest de filters, de cijfers berekenen wij voor je. In het dashboard zie je in één oogopslag de verdeling over je kanalen, doelgroepen en de werkdruk van je team. Print 'm uit of deel 'm digitaal via de deelbare link en houd je collega's op de hoogte. Meer over het dashboard lees je hier.

Excel-export

Via de lijstweergave draai je eenvoudig een Excel-export uit. Alle filters en instellingen van de lijst worden daarin meegenomen.

Deelbare link

Deel een link naar je Contentkalender met collega's die niet in de tool werken. Zij kunnen je planning niet wijzigen, maar wel inzien. Meer over de deelbare link lees je hier.