Hoe upgrade ik mijn account?

Wil je meer gebruikers aan je account toevoegen of je account uitbreiden naar meer opties? Je doet dit gemakkelijk zelf, lees hieronder hoe dit werkt.

Wil je upgraden naar een Teamaccount, Corporate Account of Enterprise Account?

• Log in bij de Contentkalender en klik op het tandwiel linksonder.
  • klik op ‘Organisatiegegevens’ en ga naar ‘Abonnement’.
  • Kies het totaal aantal gebruikers en het soort abonnement.
  • Klik op ‘Account upgraden’.
  • Je ontvangt een factuur in de mail.

Meer informatie over de verschillende abonnementen vind je hier.
Meer informatie over de prijzen vind je hier.

Je abonnement wordt per direct geüpgraded. Je kan meteen beginnen met het toevoegen of (her)activeren van je collega's en gebruik maken van alle functionaliteiten. Je betaalt door middel van een factuur. Deze staat, na het upgraden, direct voor je klaar.