Hoe verwijder ik een gebruiker?

Treedt één van je collega’s (tijdelijk) uit dienst? Je hebt een aantal opties voor zijn of haar account bij de Contentkalender.

Je zet het account op inactief

Je kunt het account op inactief zetten door de volgende stappen te volgen:

  • Log in bij de Contentkalender en klik op het tandwiel links onderin je scherm.
  • Klik op ‘Gebruikers' en klik op een gebruiker die je wilt bewerken.
  • Vink je het vinkje 'actief' uit.
  • Klik op ‘Opslaan’.

Je wijst het account toe aan een andere collega

Je kunt het account ook toewijzen aan een andere of nieuwe collega. Dit doe je als volgt:

  • Log in bij de Contentkalender en klik op het tandwiel links onderin je scherm.
  • Klik op ‘Gebruikers' en klik op een gebruiker die je wilt bewerken.
  • Wijzig de gegevens van de gebruiker.
    Let op: zorg dat je de gebruiker eerst inactief maakt en daarna weer op actief zet, anders ontvangt hij of zij geen uitnodigingsmail.
  • Klik op ‘Opslaan’.
     


Gebruiker verwijderen

  • Log in bij de Contentkalender en klik op het tandwiel links onderin je scherm.
  • Klik op ‘Gebruikers' en klik op een gebruiker die je wilt verwijderen.
  • Klik rechtsboven op 'Verwijderen'.