Hoe maak ik een deelbare link aan?

Wil je jouw organisatie overzicht geven van alle communicaties die je hebt gepland? Dat kan met een een deelbare link. Deze functie is alleen beschikbaar voor Corporate- en Enterprise- accounts.

1) Ga naar het tandwiel linksonder in je scherm.

2) Klik op 'Kalenders'.

3) Klik op de kalender die je wilt delen.

4) Wil je jouw contentkalender delen met personen zonder licentie? Zet dan het vinkje bij 'deelbare link activeren' aan.

Let op: Iedereen met deze link kan deze kalender inzien! We raden je aan om deze te beveiligen met een wachtwoord.

5) Klik op 'Opslaan'.

Deel de link vervolgens met collega's of externen naar keuze. Zij kunnen je planning inzien, maar niks wijzigen. Benieuwd hoe een deelbare link eruit ziet? Bekijk onze deelbare link.