Hoe werkt de agendakoppeling?

Koppel jouw Contentkalender aan je favoriete agenda-app (bv. Outlook of Gmail) met een webcal-link. Deze functionaliteit is alleen beschikbaar in het Corporate-account.
  • Voor je begint: om een kalender te bewerken en de link te activeren moet je beheerdersrechten hebben.

Koppelingslink activeren

• Log in bij de Contentkalender en klik op het tandwiel linksonder in je scherm.
  • Klik op ‘Kalenders'.
  • Bewerk de kalender die je wilt koppelen.
  • Klik op 'Activeer deelbare link' onder 'Koppel deze kalender met je favoriete kalender-app'.
  • Klik op opslaan.
  • Kopieer de link.
  • Ga naar je agenda-app en voeg een externe agenda toe vanaf internet.