Loopt mijn abonnement automatisch af?

Je geeft zelf aan wat je wil. Wil je dat we automatisch verlengen, dan gebeurt dat 30 dagen voor het aflopen van het abonnement. Wil je zelf de regie houden, dan nemen we contact met je op als je abonnement verloopt.

Automatisch verlengen wijzigen:

• Log in bij de Contentkalender en klik op het tandwieltje linksonder.
  • Klik op 'Organisatiegegevens’.
  • Ga naar ‘Abonnement’.
  • Klik op de knop 'Ja, automatisch verlengen', deze verandert dan in 'Actief'.
  • Wil je toch weer de regie terug, klik dan op 'Actief', hiermee zet je automatisch verlengen weer uit.

Let op: dit geldt alleen voor betaalde accounts met een lopend abonnement. Dus niet voor het Solo-account, of als je in je proefmaand zit.

Hoe houden we je op de hoogte?

We verlengen je account niet stilzwijgend. Om jou op de hoogte te houden sturen we een reminder en een e-mail als de verlenging gelukt is:

• 45 dagen voor het einde ontvangt de hoofdgebruiker een e-mail dat het account verlengd gaat worden. Dan kan je aangeven of je automatisch wil verlengen, of je wil upgraden en of je meer (of minder) gebruikers wil.
  • 30 dagen voor het einde wordt je abonnement verlengd. De hoofdgebruiker krijgt een mail dat de factuur klaarstaat.