Hoe wijzig ik de taal van mijn Contentkalender account?

De Contentkalender is vertaald in het Nederlands, Engels, Frans of Duits. Wil je de taal wijzigen? Dat doe je bij je profiel. Als beheerder kun je ook de standaardtaal van je organisatie wijzigen

Taal eigen profiel wijzigen

• Log in bij de Contentkalender en klik op 'Gebruikersinstellingen' linksonder.
  • Klik op ‘Profiel’ en verander de taal van je Contentkalender.
  • Klik op 'Opslaan'.

Gefeliciteerd, je hebt de taal van jouw Contentkalender aangepast. Wil je de taal voor de hele organisatie aanpassen? Lees dan verder.

Standaardtaal organisatie wijzigen

• Check: alleen een beheerder kan de taal voor de organisatie wijzigen.
  • Log in bij de Contentkalender en klik op het tandwiel linksonder.
  • Ga naar 'Organisatiegegevens' en verander onder 'Taal in organisatie' de taal.
  • Klik op 'Opslaan'.

De taal in de organisatie is ook de standaardtaal voor nieuwe gebruikers. Ook de deelbare link is in de gekozen taal. Heeft een collega liever een andere taal? Geen probleem, gebruikers kunnen altijd nog de taal van hun eigen profiel aanpassen.