Back

Versie 3.13

Nieuwe functies (18-07-2024)

• Met rechtermuisknop op een communicatie in de kalender kan je nu ook de communicatie afronden
  • Facturen nu zichtbaar binnen het account. Te vinden bij ‘Abonnement’ onder ‘Organisatiegegevens’

Uitbreidingen op functies:

• In de lijstweergave worden mediakanalen met het symbool weergegeven zonder de naam
  • Bij het kopiëren van communicaties worden nu ook de onderliggende taken mee gekopieerd
  • Pagina 'Gebruikers' uitgebreid. Bewerkingsrechten en laatste login zijn nu ook zichtbaar
  • Export lijstweergave verbeterd. Nu ook mogelijk om te kiezen tussen 'exporteer alles' en 'exporteer gefilterd'

Bugfixes:

• Kalender delen in Outlook werkt weer
  • Filteren op labels werkt weer goed. Namen van labels weer zichtbaar in de filterbalk
  • Activatie email voor nieuwe gebruikers is in de geselecteerde taal van deze gebruiker
  • 'Markeer alles' bij meldingen werkt weer zonder vast te lopen
  • Duizend keer klikken op 'opslaan'/'verwijderen' verstuurt het verzoek nog maar één keer